Tervetuloa tapaamiseen juuri sellaisena kuin olet! Tutustu Kultasykkeen palveluihin ja ota yhteyttä!

Tapaamisemme voi toteutua:

  • kotonani Oulun Välivainiolla
  • asiakkaan kotona
  • luonnossa (esim. metsä, laavu, lenkkipolku)
  • etäyhteyden kautta
  • jossain muualla (työpaikka, palvelukoti jne)
Kultasyke - Brain Relief -hoito

Brain Relief -hoito

Brain Relief -hoito on rentouttava kosketushoito, joka auttaa palautumaan stressistä, mielen ja kehon kuormituksesta. Hoito perustuu lempeään ja turvalliseen kosketukseen sekä tarkkaan valitun musiikin vaikutukseen. Hoidon aikana voit vain olla ja hoidon jälkeen tunnet olosi levolliseksi ja kevyeksi.

Lue lisää

Lyhytterapia

Lyhytterapia on matalan kynnyksen luottamuksellista keskusteluapua elämän erilaisiin haastaviin vaiheisiin, kriiseihin sekä itsensä kehittämiseen.  Olipa ongelma pieni tai suuri, keskustelu lyhytterapeutin kanssa voi auttaa löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja tilanteeseen.

Lue lisää

Parisuhdeneuvonta

Solmuja parisuhteessa® on Parisuhdekeskus Katajassa kehitetty toimintamalli. Työskentelyn tavoitteena on lisätä ymmärrystä kumppaneiden välillä ja auttaa kumpaakin ymmärtämään myös toisen näkökannalta, mistä solmutilanteessa on kysymys. Miten solmu on syntynyt? Millaisia tunteita ja asioita siihen liittyy? Kun molemmat ymmärtävät mistä on kysymys, on selkeämpää miettiä, mitä kumpikin tahtoo tässä tilanteessa.

Lue lisää

Lyhytterapeuttinen työnohjaus

Lyhytterapeuttinen työnohjaus on yksilöille (tai työpareille) suunnattua keskustelu- ja kriisitukea erilaisissa työhön liittyvissä haasteissa tai kuormittavissa tilanteissa. Esimerkiksi uupuminen ja voimakas stressi, kiusatuksi tulemisen kokemukset tai vuorovaikutusongelmat voivat olla syitä tulla lyhytterapeuttiseen työnohjaukseen.  Mikäli työyhteisössä on useampia ihmisiä koskeva kriisi, suositellaan yksilöllisen tuen lisäksi myös koko työyhteisölle tarjottavaa tukea.

Lue lisää